Viestintämateriaalit

Viestinnän tavoite on kasvattaa yleistä tietoisuutta sekä kiinnostusta taiteen hyvinvointivaikutuksista. Viestintämateriaalit ovat hankkeen toimijoiden käytettävissä ohjeiden mukaisesti.

Tule Luo Taide -tunnus

on tarkoitettu opetus- ja kulttuuriministeriön, sosiaali- ja terveysministeriön sekä Taiteen edistämiskeskuksen ja muiden erikseen nimettyjen hankekumppaneiden käyttöön.

Tunnusta voi käyttää sellaisissa hankkeissa, jotka ovat saaneet rahoitusta prosenttitaiteen laajentamisen -kärkihankkeen määrärahoista joko opetus- ja kulttuuriministeriöltä tai Taiteen edistämiskeskukselta.  
 
Ohjeita logon käytöstä (PDF)

Esitys- ja verkkokäyttöön sopivat PNG-tiedostot voi tallentaa tältä sivulta. Korkealaatuiseen käyttöön tarkoitetut PDF tiedostot saa opetus- ja kulttuuriministeriön viestinnästä, [email protected]

Tallenna kohde nimellä...

Merkki (turkoosi) PNG
Merkki (musta) PNG
Merkki (negat.) PNG

Tule luo taide

Tunnus suomeksi (turkoosi) PNG
Tunnus suomeksi (musta) PNG
Tunnus suomeksi (negat.) PNG

Lev med konst

Tunnus ruotsiksi (turkoosi) PNG
Tunnus ruotsiksi (musta) PNG
Tunnus ruotsiksi (negat.) PNG

Open your art

Tunnus englanniksi (turkoosi) PNG
Tunnus englanniksi (musta) PNG
Tunnus englanniksi (negat.) PNG

Kuvia käytettäväksi sosiaalisessa mediassa

Hanketta varten on luotu kuvia sosiaalisen median postauksia varten. Kuvat on tarkoitettu opetus- ja kulttuuriministeriön, sosiaali- ja terveysministeriön sekä Taiteen edistämiskeskuksen ja muiden erikseen nimettyjen hankekumppaneiden käyttöön.

Kuvia voi käyttää viestinnässään sellaiset hankkeet, jotka ovat saaneet rahoitusta prosenttitaiteen laajentamisen -kärkihankkeen määrärahoista joko opetus- ja kulttuuriministeriöltä tai Taiteen edistämiskeskukselta.

Sosiaalisessa mediassa keskustelua käydään aihetunnisteilla: #tuleluotaide #kulttuuriprosentti