Kieltenopetuksen varhentamisen juhlaseminaari - Varhentaminen vahvuudeksi!

Torstai 13.12.2018 klo 09.00 –  12.30

Opetus- ja kulttuuriministeriö

Seminaarin tavoitteena on tiedottaa ja keskustella kielenopetuksen varhentamisen toimeenpanosta. Seminaarissa pohditaan myös varhentamisen aiheuttamia muutostarpeita opettajankoulutuksessa sekä opetuksen järjestämisessä.

Seminaari juhlistaa päätöstä varhentaa A1-kielen opetusta vuoden 2020 alusta ja samalla Uusi peruskoulu -kärkihankkeen kieltenopetuksen varhentamiskokeilun päättymistä. Opetus- ja kulttuuriministeriön ja Opetushallituksen seminaari järjestetään 13. joulukuuta Finlandia-talossa Helsingissä.

Kohderyhmänä seminaarissa ovat sivistystoimen johtajat, kuntien opetustoimissa kielikoulutuksen suunnittelutehtävissä toimivat, rehtorit, opettajankoulutuksen alan toimijat, harjoittelukoulut, kielten alan asiantuntijat, opettaja- ja rehtorijärjestöt, yliopistojen opettajankoulutuslaitokset, kielten laitokset sekä aluehallintovirastot. Toivomme seminaarin tavoittavan erityisesti ne opetuksen järjestäjät, jotka eivät ole osallistuneet kieltenopetuksen varhentamista koskevaan kärkihankkeeseen.

Seminaarin ohjelma.

Seminaaria voi seurata 13. joulukuuta 2018 osoitteessa: http://videonet.fi/minedu/20181213/

Seminaari on katsottavissa myös jälkikäteen tallenteena.

Ilmoittautuminen tapahtuu alla olevan linkin kautta. Pyydämme ystävällisesti kaikkia seminaariin osallistuvia ilmoittautumaan 28.11.2018 mennessä.

https://link.webropolsurveys.com/S/E19E4E96C3A2E416

 

Lisätiedot: opetusneuvos Minna Polvinen, opetus- ja kulttuuriministeriö, [email protected], puh. 029 533 0262

Kohderyhmät: julkinen hallinto, kunnat, yliopistot ja korkeakoulut, järjestöt ja yhteisöt