Uusi lukio -kiertue, Kuopio

Torstai 23.11.2017 klo 12.30 –  16.00

Opetus- ja kulttuuriministeriö

Opetus- ja kulttuuriministeriö järjestää osana lukiouudistusta Uusi lukio -kiertueen, jossa kerätään näkökulmia ja ideoita lukiokoulutuksen uudistamiseen.

#uusilukioTilaisuuden avaa opetus- ja kulttuuriministeri Sanni Grahn-Laasosen videoviesti lukiokoulutuksen uudistamisesta. Avauspuheenvuoroissa kuullaan alueellisia näkökulmia lukion kehittämiseen. Niiden jälkeen jakaannutaan työskentelemään teemakohtaisiin ryhmiin ja esitellään teemaryhmien työskentelyn tulokset sekä yhteenveto. Päivän päättää opetus- ja kulttuuriministeriön esitys ja yhteinen keskustelu korkeakoulujen opiskelijavalintauudistuksesta.

Tilaisuuden kohderyhmiä ovat kaikki lukioiden rehtorit, opettajat ja opiskelijat sekä muut lukiokoulutuksen kehittämisen yhteistyötahot. Tilaisuuteen toivotaan myös korkeakoulutoimijoiden ja opiskelijoiden edusta-jia. Kutsua saa välittää kaikille kiinnostuneille.

Tilaisuuden kutsu (huom. kutsussa väärä aika, oikea aika klo 12.30-16.00)
Tilaisuuden ohjelma
Paikka: Kuopion Lyseon lukion juhlasali, Puijonkatu 18, Kuopio

Tilaisuutta voi seurata suorana verkkolähetyksenä tämän linkin kautta. Kirjaudu sisään kirjoittamalla nimesi ja painamalla 'Enter'. Suosittelemme käyttämään muuta kuin Google Chrome -selainta.

Tilaisuuteen pyydetään ilmoittautumaan torstaihin 16.11.2017 mennessä oheisella webropol-lomakkeella

Työpajaan liittyvä materiaali lisätään myöhemmin Uusi lukio -verkkosivuille. Sosiaalisessa mediassa aiheesta keskustellaan aihetunnisteella #uusilukio.

Olet lämpimästi tervetullut keskustelemaan ja kehittämään lukiokoulutusta!

Lisätietoja


projektipäällikkö Tiina Silander, opetus- ja kulttuuriministeriö, tiina.silander@minedu.fi, puh. 0295 3 30188
opetusneuvos Aija Töytäri, opetus- ja kulttuuriministeriö, aija.toytari@minedu.fi, puh. 0295 3 30197
opetustoimen ylitarkastaja Kari Lehtola, Itä-Suomen aluehallintovirasto, kari.lehtola@avi.fi, puh. 0295 016 917

Kohderyhmät: media