Opetus- ja kulttuuriministeriön tapahtumia

Opetus- ja kulttuuriministeriön tapahtumakalenteriin on koottu ministeriön seminaareja ja tapahtumia sekä tilaisuuksia, joiden järjestämiseen ministeriö osallistuu.

Tulevia ja menneitä tapahtumia sekä niihin mahdollisesti liittyviä aineistoja voi tarkastella valitsemalla päivämäärän kalenterista.

 

The Finnish Ministry of Education and Culture is organizing a series of webinars aiming to start the policy dialogue as part of the Erasmus+ funded LOTUS project. LOTUS - Leadership and Organisation for Teaching and Learning at European Universities - aims to contribute to capacity building and strategic change management for learning and teaching at higher education institutions across Europe.

Piilo-hankkeen tulosten julkistamistilaisuus.

Tiede- ja kulttuuriministeri Antti Kurvinen jakaa tiedonjulkistamisen valtionpalkinnot 16. syyskuuta. Jakotilaisuutta voi seurata verkossa.

Järjestäjä: OKM

Monella lapsella ja nuorella on paljon kysymyksiä ja huolia koronasta. Koululaisten kyselytunnilla peruskoulun  3-9. -luokkien oppilaiden kysymyksiin vastaavat opetusministeri Li Andersson ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ylilääkäri Otto Helve.

Järjestäjä: OKM

Nuorisotyön tunnustuspalkinto 2021

Tiede- ja kulttuuriministeri Antti Kurvinen jakaa Nuorisotyön tunnustuspalkinnon NUORI2022 Etkot -etätapahtumassa.

Webinaarissa keskustellaan kulttuuriperinnön hyödyntämisestä osana taloudellista toimintaa. Millaisia mahdollisuuksia kulttuuriperinnöllä on toimia rahasampona?

Järjestäjä: OKM

Tervetuloa kuulemistilaisuuteen, jossa käsitellään Näkövammaisten kirjastoa (Celia) koskevaa lakiuudistusta.

Järjestäjä: OKM