Opetus- ja kulttuuriministeriön tapahtumia

Opetus- ja kulttuuriministeriön tapahtumakalenteriin on koottu ministeriön seminaareja ja tapahtumia sekä tilaisuuksia, joiden järjestämiseen ministeriö osallistuu.

Tulevia ja menneitä tapahtumia sekä niihin mahdollisesti liittyviä aineistoja voi tarkastella valitsemalla päivämäärän kalenterista.

Sitran järjestämässä webinaarissa julkistetaan mm. jatkuvaan oppimiseen liittyvä Miten osaaminen näkyväksi? -selvitys.

Järjestäjä: TEM, OKM

Kuntien kulttuuritoimintalain kehittämistehtäviin ja kokeiluihin liittyvä haku on avautunut. Lainmukaisella kehittämistehtävällä tuetaan kuntien kulttuuritoiminnan laatua, vaikuttavuutta, henkilöstön osaamista, asukkaiden yhdenvertaisuutta ja kuntien yhteistoimintaa. Haku päättyy 2. syyskuuta.

Järjestäjä: OKM

Tiedejatutkimus.fi-palvelu kokoaa yhteen ja jakaa tietoa Suomessa tehtävästä tutkimuksesta ja tuo sen jokaisen saataville helpossa muodossa. 9. kesäkuuta julkistettava palvelu on hyödyksi niin tutkijoille, medialle, yrityksille, organisaatioille, päätöksentekijöille kuin tutkimuksesta kiinnostuneille kansalaisillekin.

Järjestäjä: OKM

Ehdotus työvoima- ja koulutustarpeiden ennakoinnin kehittämisestä luovutetaan työministeri Tuula Haataiselle ja opetusministeri Li Anderssonille.

Järjestäjä: OKM, TEM

Selvityshenkilö Lauri Tarasti luovuttaa selvityksensä huippu-urheilulain tarpeellisuudesta tiede- ja kulttuuriministeri Hanna Kososelle.

Järjestäjä: OKM

Webinaarissa kuullaan mitä kuuluu Erasmus+ ja tutkimus- ja innovaatiopuiteohjelma Horisontti Euroopan valmisteluille. Pääpaino on Erasmus+ -ohjelman seuraavan kauden esittelyssä.

Järjestäjä: TEM, OKM