Opetus- ja kulttuuriministeriön tapahtumia

Opetus- ja kulttuuriministeriön tapahtumakalenteriin on koottu ministeriön seminaareja ja tapahtumia sekä tilaisuuksia, joiden järjestämiseen ministeriö osallistuu.

Tulevia ja menneitä tapahtumia sekä niihin mahdollisesti liittyviä aineistoja voi tarkastella valitsemalla päivämäärän kalenterista.

Hallitusohjelmakirjauksen mukaisesti on nimitetty valmistelutyöryhmä, joka on tuottanut luonnoksen harrastamisen Suomen mallista, eli mieluisista ja maksuttomista harrastusmahdollisuuksista lapsille ja nuorille koulupäivän yhteyteen. Tilaisuudessa kuullaan Suomen mallin suunnitelmista, keskustellaan harrastamisen nykytilasta ja tulevaisuudesta sekä kuullaan jo toimivista harrastamisen käytännöistä.

Järjestäjä: OKM

Julkaisuwebinaarissa esitellään Avointen oppimateriaalien kirjastoa, jonka lisäksi työryhmän jäsenet kertovat mitä uutta on odotettavissa.

Järjestäjä: OKM

PERUUTUS / INHIBERING / CANCELLATION

Olemme päättäneet perua maanantain työpajan nopeasti kehittyvän koronavirustilanteen vuoksi. / Vi har bestämt att annullera workshopen på måndag på grund av den snabbt framskridande spridningen av Corona-viruset. / We have decided to cancel the workshop on Monday due to the quickly evolving situation with the Corona-virus.

Järjestäjä: OKM

TAPAHTUMA PERUUTETTU /Välkommen att delta i ett dialogseminarium och ge dina synpunkter.

Järjestäjä: OKM

TAPAHTUMA PERUUTETTU / Opetus- ja kulttuuriministeriö ja Opetushallitus järjestävät kaikille avoimen Perusopetuksen digitalisaation yhteentoimivuus –seminaarin. Tilaisuus on jatkoa 8.11. seminaarille ja kokoontumisen tarkoituksena on edistää ja kehittää perusopetuksen digitalisaatiota.

Järjestäjä: OKM