Valtion liikuntaneuvoston jaostojen jäsenet nimetty

Opetus- ja kulttuuriministeriö 30.12.2015 12.29
Tiedote

Opetus- ja kulttuuriministeri Sanni Grahn-Laasonen on asettanut valtion liikuntaneuvoston jaostot meneillään olevalle liikuntaneuvoston toimikaudelle, joka ulottuu seuraaviin eduskuntavaaleihin saakka.

Tutkimus- ja arviointijaoston puheenjohtajaksi nimitettiin Sari Multala ja muiksi jäseniksi Hannu Itkonen, Sakari Karjalainen, Raija Laukkanen, Vuokko Niiranen, Anneli Pönkkö, Elina Sillanpää, Jari Stenvall ja Timo Ståhl. Jaoston sihteeriksi nimitettiin Tiina Ahtiainen ja kokouksiin osallistuvaksi opetus- ja kulttuuriministeriön tutkimusasiantuntijaksi Ilkka Turunen.

Yhdenvertaisuus- ja tasa-arvojaoston puheenjohtajaksi nimitettiin Hanna Kosonen ja muiksi jäseniksi Satu Alanen, Pasi Koski, Ismo Läntinen, Minna Minkkinen, Mina Mojtahedi, Petri Pohjonen, Jussi Pyykkönen ja Hilkka Laitinen sekä jaoston sihteeriksi Toni Piispanen.

Ennakointijaoston puheenjohtajaksi nimitettiin Sinuhe Wallinheimo ja muiksi jäseniksi Mika Aaltonen, Mikko Ampuja, Harri Halme, Mikaela Ingberg, Teemu Japisson, Tiina Kivisaari, Riitta Hämäläinen-Bister ja Sari Rautio, sekä kokouksiin osallistuvaksi Kuntaliiton pysyväksi asiantuntijaksi Tuija Pohjola sekä jaoston sihteeriksi Minna Paajanen.

Liikuntaneuvoston jaostot asettaa opetus- ja kulttuuriministeriö kuultuaan liikuntaneuvostoa. Jaostoissa on puheenjohtaja ja enintään kahdeksan muuta jäsentä. Jaostojen puheenjohtajien tulee olla liikuntaneuvoston jäseniä.

Lisätietoja:
- erityisavustaja Matias Marttinen (opetus- ja kulttuuriministerin lehdistösuhteet), p. 044 269 3113
- ylijohtaja Esko Ranto (opetus- ja kulttuuriministeriö), p. 0295 3 30115

http://www.liikuntaneuvosto.fi/