Tiina Kivisaari OKM:n liikunnan vastuualueen johtajaksi

Opetus- ja kulttuuriministeriö 22.6.2016 13.37
Tiedote

Valtiotieteiden maisteri, pääsihteeri Tiina Kivisaari on nimitetty opetus- ja kulttuuriministeriön (OKM) johtajan virkaan liikunnan vastuualueelle 1.10.2016 lukien.

Tiina Kivisaari on valmistunut valtiotieteiden maisteriksi vuonna 1994. Hän on työskennellyt Suomen Paralympiakomitean pääsihteerinä vuodesta 2012. Pääsihteerinä Kivisaaren työtehtäviin on kuulunut yhteistyö muun muassa Olympiakomitean, Valo ry:n sekä liikuntajärjestöjen ja liittojen kanssa.

Kivisaari on työskennellyt aiemmin mm. Kehitysvammaliiton yhteiskuntavastuupäällikkönä, Elinkeinoelämän Valtuuskunnassa ja Kuuloliitossa viestintäpäällikkönä ja kymmenen vuotta eduskunnan kansliassa eri tehtävissä.

Kivisaari on edistänyt liikunnan yhteiskunnallista kehittämistä sekä yhdenvertaisuutta tuomalla vammaishuippu-urheilun mukaan useisiin hankkeisiin sekä tehnyt vammaishuippu-urheiluun liittyvää yhteistyötä liikunnan eri toimijoiden kanssa. Yhdenvertaista liikuntakulttuuria hän on edistänyt Kehitysvammaliitossa, Kuuloliitossa ja Paralympiakomiteassa.

Kivisaarella on kansainvälistä kokemusta eduskunnan EU-sihteeristöstä sekä erilaisista hankkeista, viimeisimpänä Kivisaari on ollut Suomen edustajana Euroopan komission High Level on Grassroots Sport -työryhmässä.

Nimityksestä päätettiin valtioneuvoston yleisistunnossa 22.6.2016.

Lisätietoja:
- kansliapäällikkö Anita Lehikoinen, p. 0295 3 30182