Hyppää sisältöön

Nuorisotyön tunnustuspalkinto Mauri Mujuselle

opetus- ja kulttuuriministeriö
Julkaisuajankohta 15.4.2015 11.42
Tiedote

Kulttuuri- ja asuntoministeri Pia Viitanen on myöntänyt Nuorisotutkimussäätiön esityksestä vuoden 2015 nuorisotyön tunnustuspalkinnon johtava Walkers-toimintavastaava Mauri Mujuselle. Tunnustus julkistettiin Seinäjoella keskiviikkona Nuorisotyöpäivien avajaistilaisuudessa.

Mujunen on toiminut 20 vuotta Aseman Lapset ry:n palveluksessa. Hän osoittaa alati muuttuvassa järjestö- ja työelämässä poikkeuksellisen vahvaa kykyä sitoutua. Hänellä on laaja nuorisotyön osaaminen ja hän osaa yhdistää teoreettista osaamistaan arjen toimiviksi käytännöiksi. Walkers-toiminnassa hänelle on tärkeää sitoa vapaaehtoiset aikuiset vahvasti mukaan toimimaan nuorten kanssa turvallisina aikuisina. Mujusen asiantuntijuus järjestötyössä, nuoriso- ja sosiaalityössä sekä vapaaehtoistyössä on järjestölle ja sen ulkopuolelle arvokas.

Opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt palkinnon vuodesta 2002 lukien. Tunnustuspalkinto jaetaan veikkausvoittovaroista vuorovuosin nuorisotyössä ansioituneelle henkilölle tai yleishyödylliselle järjestölle. Tunnustuspalkinnon suuruus on 10 000 euroa.

Lisätietoja: johtaja Georg Henrik Wrede (OKM), puh. 02953 30345