Minedu.fi uudistuu - anna palautetta betasta

13.2.2017 13.45
Uutinen

Uusittavasta opetus- ja kulttuuriministeriön minedu.fi-sivustosta otetaan käyttöön sen betaversio avuksi palautteen keräämisessä. Varsinaiseen käyttöön uusi sivusto otetaan kevättalvella 2017.

Ministeriön toiminnasta ja toimialoista suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi kertova sivuston beta.minedu.fi on vielä keskeneräinen, mutta toivomme sen avulla pystyvämme kehittämään sivustoa paremmin käyttäjien tarpeita palvelevaksi. Sisältöjä täydennämme myös betavaiheen ajan.

Muutoksen myötä sivuston osoiterakenne muuttuu, ja useimmat linkitykset minedu.fi tai okm.fi -alkuisiin osoitteisiin lakkaavat toimivasta. Omilla sivuilla olevat linkit kannattaa päivittää vastamaan uuden sivuston osoitteita. Sivustolla säilyy mahdollisuus tilata ministeriön tiedotteita omaan sähköpostiin, mutta tilauksen jatkumiseksi, se täytyy uusia.

Uusi sivusto on päätelaiteriippumaton, eli sivuston sisältö ja toiminnallisuudet mukautuvat käytettäväksi kännykällä, tabletilla ja tietokoneella. Uusi minedu.fi on rakennettu Valtorin tuottamalle valtionhallinnon yhteiselle julkaisualustalle (YJA) ja siinä hyödynnetään jo muista ministeriöstä tuttuja rakenteita ja toimintoja.

Voit lähettää palautetta, kehitysideoita ja sisältöön liittyviä toiveita sivuilla olevan palautelomakkeen kautta tai osoitteeseen [email protected]