Hyppää sisältöön

Haettavissa olevia avustuksia: syyskuu

opetus- ja kulttuuriministeriö
Julkaisuajankohta 1.9.2015 12.02
Uutinen

Opetus- ja kulttuuriministeriö tukee mm. koulutukseen, tieteeseen, kulttuuriin, liikuntaan ja nuorisotyöhön liittyviä hankkeita. Tarkemmat kuvaukset avustuksien käyttötarkoituksesta sekä hakuohjeet ja -lomakkeet löytyvät kunkin avustuksen yhteydestä.

Valtion ylimääräinen taiteilijaeläke

Hakuaika päättyy: 30.9.2015

Valtion ylimääräinen taiteilijaeläke voidaan myöntää tunnustukseksi ansiokkaasta toiminnasta luovana tai esittävänä taiteilijana taiteilijalle, joka asuu tai on asunut pysyvästi Suomessa.

Kulttuuriviennin hankkeiden hankevalmistelu

Hakuaika päättyy: 30.9.2015

Avustuksella kulttuuriviennin hankkeiden hankevalmisteluun pyritään edistämään kulttuurivientiä ja luovien alojen markkinointiosaamista.

Hakua on suunniteltu pilotoitavaksi opetus- ja kulttuuriministeriön sähköisessä asiointipalvelussa.

Liikuntajärjestöjen toiminta-avustukset

Hakuaika päättyy: 30.9.2015

Opetus- ja kulttuuriministeriö avustaa valtakunnallisia ja alueellisia liikuntajärjestöjä niiden toiminnan tulosten perusteella.

Liikuntatiede: tutkimusprojektit

Hakuaika päättyy: 30.9.2015

Liikuntatieteiden tutkimusprojektirahoitusta voi hakea tutkijoiden ja muun tutkimushenkilöstön palkkoihin, tutkimuslaitosten perimiin yleiskustannuksiin sekä muihin kustannuksiin. Tutkimusrahoitusta kohdennetaan erityisesti liikunnan yhteiskunta-käyttäytymistieteiden alueille sekä monitieteisiin tutkimusprojekteihin.

Uusia tutkimusprojekteja koskevat hakemukset toimitetaan Suomen Akatemian verkkoasiointiin ja ehdollisen avustuspäätöksen jatkohakemuksensa opetus- ja kulttuuriministeriöön.