Hyppää sisältöön

Haettavissa olevia avustuksia: syyskuu

opetus- ja kulttuuriministeriö
Julkaisuajankohta 2.9.2014 10.57
Uutinen

Opetus- ja kulttuuriministeriö tukee mm. koulutukseen, tieteeseen, kulttuuriin, liikuntaan ja nuorisotyöhön liittyviä hankkeita. Tarkemmat kuvaukset avustuksien käyttötarkoituksesta sekä hakuohjeet ja -lomakkeet löytyvät kunkin avustuksen yhteydestä.

Liikuntatiede: tutkimusprojektit
Hakuaika päättyy: 24.9.2014

Liikuntatieteiden tutkimusprojektirahoitusta voi hakea tutkijoiden ja muun tutkimushenkilöstön palkkoihin, apurahoihin, tutkimuslaitosten perimiin yleiskustannuksiin sekä muihin kustannuksiin. Tutkimusrahoitusta kohdennetaan erityisesti liikunnan yhteiskunta-käyttäytymistieteiden alueille sekä monitieteisiin tutkimusprojekteihin.

Uudet tutkimusprojektit toimittavat hakemukset Suomen Akatemian verkkoasiointiin 1.-24.9.2014. Ehdollisen avustuspäätöksen vuosina 2012 - 2014 saaneet hakijat toimittavat jatkohakemuksensa opetus- ja kulttuuriministeriöön.

Liikuntatiede: tutkimusyhteisöt ja tiedonvälitysyhteisöt
Hakuaika päättyy: 24.9.2014

Avustuksen tarkoituksena on tukea liikuntalääketieteen ja liikuntatieteen yhteisöjen tieteellistä toimintaa sekä liikuntatieteellisen tiedon välitystä ja tiedeviestintää.

Liikunnallisen elämäntavan valtakunnalliset kehittämishankkeet
Hakuaika päättyy: 30.9.2014

Avustuksilla edistetään hallitusohjelman liikuntaa koskevien sekä terveyttä ja hyvinvointia edistävien valtakunnallisten linjausten tavoitteita samoin kuin Liikkuva koulu -ohjelman toteuttamista. Haku korvaa aiempien vuosien haut Lasten ja nuorten liikunnan valtakunnallinen kehittäminen ja Aikuisten terveyttä edistävän liikunnan valtakunnallinen kehittäminen.

Paikallisiin lasten ja nuorten liikunnan sekä aikuisten terveyttä edistävän liikunnan kehittämishankkeisiin voi hakea avustuksia niin ikään 30.9. mennessä aluehallintovirastojen kautta.

EU:n Kulttuuri-ohjelmassa ja Luova Eurooppa -ohjelmassa menestyneille suomalaistoimijoille
Hakuaika päättyy: 12.9.2014

Ministeriö myöntää avustuksia toimijoille, joiden hankkeet ovat saaneet tukea EU:n Kulttuuri-ohjelmasta tai vuodesta 2014 alkaen EU:n Luova Eurooppa -ohjelman kulttuurin alaohjelmasta.

Valtion ylimääräinen taiteilijaeläke Hakuaika päättyy: 30.9.2014

Valtion ylimääräinen taiteilijaeläke voidaan myöntää tunnustukseksi ansiokkaasta toiminnasta luovana tai esittävänä taiteilijana taiteilijalle, joka asuu tai on asunut pysyvästi Suomessa.