Hyppää sisältöön

Opetus- ja kulttuuriministeriön asiantuntijat tavattavissa Educassa 25.–26.1.

Opetus- ja kulttuuriministeriö 21.1.2019 15.37
Uutinen

Opetus- ja kulttuuriministeriö on mukana Educa 2019 -tapahtumassa. Ministeriön yhteisellä osastolla 6h58 ovat esillä Uusi peruskoulu ja Uusi lukio -hankkeet sekä ammatillisen koulutuksen reformi ja Lukuliike. Asiantuntijamme ovat tavattavissa osastolla koko tapahtuman ajan. Tervetuloa kohtaamaan ja kysymään!

Messuosaston lisäksi opetus- ja kulttuuriministeriön kärkihankkeet ovat esillä myös Educan ohjelmassa. 

Opetusministeri Sanni Grahn-Laasonen jakaa pe 25.1. klo 10.30 #Uusiamis-palkinnot (Tulevaisuuden luokkahuone). Palkinnot jaetaan opolle ja kahdelle opettajalle/opettajatiimille, jotka ovat menestyksekkäästi uudistaneet omaa ja työyhteisönsä toimintaa ammatillisen koulutuksen reformin hengen mukaisesti. Tämän jälkeen yksi palkituista opettajista puhuu opettajuuden muutoksesta ja miten hän on lähtenyt uudistamaan omaa ja tiiminsä toimintaa.

Lisäksi ministeri Grahn-Laasonen puhuu avajaisissa klo 11.30 ja osallistuu Haluatko olla tulevaisuuden osaaja vai menneisyyden vanki -paneelikeskusteluun (Visio-lava).

Opettajankoulutusfoorumi järjestää messuilla kaksi sessiota:

Opettajankoulutusfoorumi opettajien osaamisen asialla, pe 25.1. klo 15.45–17.15, tila 103
Tule kuulemaan ja kysymään, millaisia malleja ja työkaluja Opettajankoulutusfoorumin hankkeissa luodaan opettajien osaamisen ja opettajankoulutuksen uudistamiseen. Mitä pysyvää hankkeista jää opettajien arkeen? Esittäytymässä laaja kattaus opettajankoulutuksen kehittämishankkeita.

Opettajien ammatillinen oppiminen ja kumppanuudet, la 26.1. klo 11.30–12.15, tila 103
Tule kuulemaan ja keskustelemaan, miten Opettajankoulutusfoorumi uudistaa opettajien ammatillista osaamista ja opettajankoulutusta. Mukana dialogissa opettajankoulutuksen kehittäjiä ja asiantuntijoita. Luomme yhdessä parasta osaamista maailmaan!

Tarkemmat ohjelmatiedot (Educan sivuilta)

#uusiperuskoulu #uusiamis #uusilukio

Lisätietoja:

viestintäasiantuntija Heidi Mäenpää, p. 050 5699130

Ammatillinen koulutus Koulutus Sanni Grahn-Laasonen Varhaiskasvatus Yleissivistävä koulutus