Hyppää sisältöön
FI

Haettavissa olevia avustuksia: huhtikuu

Opetus- ja kulttuuriministeriö 6.4.2016 10.17
Uutinen

Opetus- ja kulttuuriministeriö tukee mm. koulutukseen, tieteeseen, kulttuuriin, liikuntaan ja nuorisotyöhön liittyviä hankkeita ja toimintaa. Tarkemmat kuvaukset avustuksien käyttötarkoituksesta sekä hakuohjeet ja -lomakkeet löytyvät kunkin avustuksen yhteydestä. Huhtikuussa haettavana on mm. hallituksen kärkihankkeisiin liittyviä avustuksia.

Taiteen perusopetuksen saatavuuden parantaminen

Hakuaika päättyy: 13.4.2016

Opetus- ja kulttuuriministeriö myöntää erityisavustuksia taiteen perusopetuksen saatavuuden parantamiseen. Hallitusohjelman kärkihankkeisiin liittyvää avustusta voivat hakea taiteen perusopetuksen järjestäjät.

Lastenkulttuurin saatavuuden parantaminen

Hakuaika päättyy: 13.4.2016

Hallitusohjelman kärkihankkeisiin liittyvän avustuksen tarkoituksena on lisätä lasten mahdollisuuksia harrastaa taidetta ja kulttuuria koulupäivän yhteydessä. Avustusta voivat hakea lastenkulttuurikeskukset, kunnat, taidelaitokset, museot, kirjastot, perinneyhdistykset ja muut taide- ja kulttuuritoimijat, joilla on osaamista lasten kanssa työskentelystä.

Liikkuva koulu: peruskoulujen toiminta

Hakuaika päättyy: 7.4.2016

Kehittämisavustuksilla tuetaan kuntia ja yksityisiä koulutuksen järjestäjiä Liikkuva koulu -ohjelman tavoitteiden ja keskeisten toimenpiteiden toteuttamisessa peruskouluissa. Avustuksia voivat hakea sekä uudet hankkeet että aiemmin käynnistyneet jatkohankkeet. Hakemukset lähetetään aluehallintovirastoon. Avustus liittyy hallitusohjelman kärkihankkeisiin.

Avustukset valtakunnallisille hankkeille tekijänoikeusjärjestelmän kehittämiseksi

Hakuaika päättyy: 8.4.2016

Erityisavustukset on tarkoitettu tekijänoikeuslainsäädännön ja -järjestelmän toimivuuden parantamiseen tähtääviin valtakunnallisiin hankkeisiin ja toimenpiteisiin.